Echtscheiding

Een van de meest ingrijpende en moeilijkste situaties in ons leven zijn echtscheidingen. Scheidingszaken zijn zeker geen standaardzaken en moeten niet zo behandeld worden. Toch komen mensen vaak pas nadat het convenant ondertekend is met mij in gesprek, en dat is jammer, want er valt heel veel te winnen uit een goede analyse en overleg over de verschillende rechten die er zijn.

Daarnaast was het tot voor kort nog mogelijk de een redelijk makkelijk uit de aansprakelijkheid voor de hypotheek te ontslaan waarmee de zaak geregeld was, is er nu een veel complexere situatie ontstaan. Want naast dat de woning en hypotheek verdeeld moeten worden zijn er nu aanvullende verplichtingen, maar ook rechten bijgekomen. Daarnaast spelen ook de pensioen, spaar en beleggingsvermogens en het zg. huwelijks goederen regime hierin een rol.

Wij gaan graag deze oriëntatie met u aan; belt of mailt u dus rustig voor een afspraak voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek kunnen we een eerste verkenning uitvoeren en kunnen wij u voorlichten over de mogelijkheden.

Download hier het dienstverleningsdocument

Fair Deal Financieel Advies - Scheiden

Neem contact op

Geïnteresseerd? Ga eens een gesprek met ons aan! Ik kijk er naar uit.

Vul het formulier in of bel:

06-30.48.51.32