Beleggen en vermogensadvies

Vermogensgroei gaat niet vanzelf; daarnaast zijn er verle bedreigingen tijdens de opbouw in de vorm van waarde dalingen, beursschommelingen maar ook de veranderingen in uw eigen leven.

FairDeal Financieel Advies biedt coaching in de beleggingen bedoeld ter aflossing van de hypotheek en/of vermogensopbouw voor het pensioen. Het bewaakt de ontwikkelingen hiervan, en bewaakt  het behalen van de doelstelling op einddatum. Het beleggen binnen uw eigen risico profiel staat hierbij steeds voorop. Maar situaties kunnen veranderen en zullen daardoor aanpassing verlangen. Zo wordt er steeds gezocht naar een passende uitvoering voor uw vermogensopbouw.

Fair deal Financieel Advies heft toegang tot een breed spectrum aan indexfondsen en indextrackers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de goedkoopste en meest transparantste wijze van beleggen.  Deze indextrackers kennen de grootst mogelijke spreiding, waardoor het risico eveneens beperkt wordt. Dit gecombineerd met de veel lagere kosten dan gebruikelijk is bij actief beheerde fondsen, maken deze fondsen tot een prima beleggingsinstrument waarbij de kans op een hoger rendement dan de spaarrekening zeker aanwezig is.

Hiervoor hebben we verschillende vormen en aanbieders ter beschikking, voor zowel de lijfrente als voor het vrije vermogen in box 3. Daarnaast blijven de fondsen die mogelijk wel een beter resultaat dan de index tonen (de zg.actieve fondsen) ook ter beschikking staan.

Vermogensadvies dient periodiek uitgevoerd te worden! De werkzaamheden hiervoor kunnen op basis van maandelijkse bedragen vergoed worden. Hierover wordt er een aanbieding gedaan en worden er afspraken met u gemaakt.

Download hier het dienstverleningsdocument

Fair Deal Financieel Advies - Beleggen en vermogensadvies

Neem contact op

Geïnteresseerd? Ga eens een gesprek met ons aan! Ik kijk er naar uit.

Vul het formulier in of bel:

06-30.48.51.32